bekunis

Nuk mund ta bleni lumturinë por ju mund të bleni qaj dhe kjo është e njejta gjë

black-tea

Një filxhan qaj nga Evergreen dhe çdo gjë bëhet më e mirë

cranberry

Ndonjëherë krejt çka ju duhet është një filxhan qaj nga Evergreen

green-tea

Aty ku ka qaj Evergreen, aty ka shpresë!

slide6

Një filxhan qaj nga Evergreen dhe çdo gjë bëhet më e mirë

hibiscus

Aty ku ka qaj Evergreen, aty ka shpresë!

hollyhock

Një filxhan qaj nga Evergreen dhe çdo gjë bëhet më e mirë

kamomil

Aty ku ka qaj Evergreen, aty ka shpresë!

mint-tea

Nuk mund ta bleni lumturinë por ju mund të bleni qaj dhe kjo është e njejta gjë

Produktet tona

Ballina

Spoiler title

Evergreen Tea

Evergreen u themelua më 2014. Qëllimi i themelimit të kësaj kompanie ishte prodhimi i çajit të
cilësisë më të lartë, ashtu që dashamirëve të kësaj pije t’u ofrojë shije të paprovuara më parë.
Për të arritur këtë Evergreen, përveç pasionit për çajin dhe një stafi të kualifikuar, ka angazhuar
edhe teknologjinë më moderne të prodhimit të tij. Ky është edhe trekëndëshi i suksesit të
Evergreen.

Pikat e shitjes

Prishtinë
– Të gjitha pikat e Albi dhe Albi Mall.
– Në pikat e ETC.
– Në të gjitha pikat e Tregu Group.
– Në Pharma Company.
Mitrovicë
– Në pikat e ETC.
Prizren
– Në pikat e ETC.
Pejë
– Në pikat e ETC.
Ferizaj
– Në pikat e ETC.
Gjakovë
– Në pikat e ETC.