Chamomile Tea

chamomile

Çaj kamomil është një pije tradicionale dhe është treguar mjaft i rëndësishëm për të trajtuar
një sërë sëmundjesh. Njerëzit përgjatë shekujve e kanë përdorur si kurë për pagjumësinë, si
qetësues, kundër dhembjeve të stomakut, etj. Ndërsa studimet e bëra gjatë viteve të fundit
tregojnë rezultate mahnitëse të këtij çaji në veçanti në forcimin e imunitetit, largimin e dhembjeve
që shkakton cikli mestruar, uljen e presionit të gjakut, diarrenë te fëmijët, zbutjen e
problemeve që shfaqen në lëkurë, pezmatimin e gojës, etj.