Forest Fruits Tea

forest-fruits

Forest Fruits Tea: Një përzierje e shijshme e frutave natyrore: Strawberry, Rasberry, Blackberry dhe Redcurrent, që brews një filxhan mouthwatering çaj bimor.

Fruit Tea nuk përmban kafeinë, aromatizues, dhe ngjyrosje.
Kjo është qetësues, zbutës dhe qetësues, duke e bërë atë një pije të madhe që mund të përdoret në qdo kohë të ditës.