Për ne

Kompania Evergreen është themeluar në vitin 2014. Qëllimi i themelimit të kësaj kompanie ishte prodhimi i çajit të cilësisë më të lartë, ashtu që dashamirëve të kësaj pije t’u ofrojë shije të paprovuara më parë. Për të arritur këtë Evergreen, përveç pasionit për çajin dhe një stafi të kualifikuar, ka angazhuar edhe teknologjinë më moderne të prodhimit të tij. Ky është edhe trekëndëshi i suksesit të

Evergreen.

Evergreen sot furnizon restoranet dhe lokalet më me emër. Atë e gjejmë edhe në rrjetet më të fuqishme të supermarketeve dhe jo vetëm aty, por në çdo vend ku biseda pa çajin është gjithmonë e mangët.

 

about-us